FeelGoodFamily

AKCE - Space Donut - Chocolate & Coconut, raw, bio - Rawito, 18g

 
Akce Bez lepku Bio Vegan Efekt lupa
  • 1 z 3
 

Minimální trvanlivost do 06.09.2019

Čokoláda + kokos
Lyofilizovaná čokokokosová pochoutka. Neuvěřitelně plná chuť čokolády, která zůstává ještě dlouho na jazyku, která je doplněná voňavým kokosem.

Dostupnost Skladem
Běžná cena 43 Kč
Ušetříte 28 Kč (–65 %)
Měrná cena 83,33 Kč / 100 g
Cena 13,04 Kč / ks bez DPH
15 Kč / ks    
Kód produktu 9998A84
Značka Meruzalka s.r.o. - Rawito
Webová stránka značky rawito.cz/
Kategorie RAW - syrové rostlinné potraviny, živá strava
 

Minimální trvanlivost do 06.09.2019

Lyofilizovaná čokokokosová pochoutka. Neuvěřitelně plná chuť čokolády, která zůstává ještě dlouho na jazyku, která je doplněná voňavým kokosem.

Složení: ®datle*, ®kokos* (44 %), ®kakaový prášek* (5 %), Himalájská sůl.
Vyrobeno bez tepelné úpravy. 
Skladujte v suchu a chladu. 
Hmotnost: 18g
Vyrobeno v České Republice

Alergeny: kešu ořechy. 
Může obsahovat stopy arašídů.

- alergeny podtrženy
- * produkt ekologického zemědělství
- ® raw kvalita

Rawito produkty zaručují dodržení těchto 7 kritérií při výrobě:

Bezlepkové
Všechny Rawito zmrzliny jsou 100% bezlepkové. Ve výrobně se nezpracovávají žádné suroviny obsahující lepek

Bez přidaného cukru
Slazeno pouze ovocem 

Vyrobené ekologicky
Naše zmrzlina je vyráběna ručně za pomoci energie z obnovitelných zdrojů od Nano Energies. Veškerý odpad je ekologicky likvidován. Převážně kompostován.

Veganské
Používáme výhradně suroviny rostlinného původu.

Bio certifikát
Výroba je certifikována společností Biokont dle evropských norem. 

Bez laktózy
Při výrobě nejsou používána žádná živočišná mléka, mléčné produkty ani jiné suroviny obsahující laktózu.

Bez geneticky modifikovaných surovin
Pracujeme pouze s geneticky čistými potravinami.

Bez chemie 
Rawito vyrábíme bez barviv, konzervačních látek a syntetických stabilizátorů.

Vyrobeno za pomocí energie z obnovitelných zdrojů!

Lyofilizace = sušení mrazem je speciální technologie sušení potravin. Nejdřív se ovoce nebo potravina prudce/šokově zamrazí, čímž dojde k proměně vody v ovoci na drobné krystalky ledu. Poté se umístí do vakuových komor, kde se při nízkém tlaku a teplotě (cca -20°C až -50°C ) led mění přímo na vodní páru a odpaří. Díky tomu si buňky ovoce zachovají svoji původní strukturu a aroma, a co je důležitější - takto sušené ovoce si zachovává téměř všechny zdraví prospěšné vitamíny a minerály (které se při běžném způsobu sušení z velké části vytratí). Lyofilizované ovoce je tedy chutnější, voňavější a zdravější než běžně sušené ovoce a hlavně si uchová všechny cenné živiny. V průběhu procesu sušení teplota nepřesahuje hodnotu 42 °C, je možné lyofilizované potraviny využít v raw stravě.

Podobné produkty

Hmotnost 0.027 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.