FeelGoodFamily

Arrowroot Bio - Smaakt, 200 g - AKCE

Minimální trvanlivost do 5.3.2022

Lidé využívají kořen maranty třtinovité k různým účelům již více než 7 tisíc let. V méně dávné historii se běžně používá jako náhražka kukuřičného škrobu. Arrowroot je škrob obsažen v kořenech některých tropických rostlin a hodí se jako zahušťovadlo do všeho od pudingů, přes omáčky až po polévky.

Dostupnost Skladem
Kód: 9210A
101 Kč –47 % 54 Kč 46,96 Kč bez DPH
Arrowroot Bio - Smaakt, 200 g - AKCE
Arrowroot Bio - Smaakt, 200 g -  AKCE
101 Kč –47 %
Dárek zdarma
Dárek zdarma
k objednávce nad 800Kč
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Rychlé doručení
Rychlé doručení
na jakékoliv místo
Výdejní místa
Výdejní místa
po celé ČR

Minimální trvanlivost do 5.3.2022

POPIS

Je používán jako zahušťovadlo do polévek, omáček a dezertů. 

Přečtěte si článek o arrowrootu na našem blogu. :-)

Použití

Zahušťuje omáčky a ovocné želé. Hodí se i do kyselých omáček. Dvě čajové lžičky mohou nahradit jednu polévkovou lžíci kukuřičného škrobu. Smíchejte s trochou vody nebo vlažnou tekutinou před přidáním do teplé/horké směsi. Tuhne při nižších teplotách než kukuřičný škrob. Po ztuhnutí dále neohřívejte a zabraňte přehřátí, které má negativní vliv na zahušťovací účinky.


Složení: bio prášek arrowroot  

Může obsahovat stopy: obiloviny obsahující lepek, arašídy, ořechy, sezamová semínka.

Skladování: Skladujte pokud možno zavřené, v chladu a temnu (2-15 °C) nebo při pokojové teplotě.

Výživové údaje na 100 g:

  Energetická hodnota 1478 kJ / 348 kcal
  Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny)  0,1 g (0 g)
  Sacharidy (z toho cukry) 85 g  (0 g)
  Vláknina 3,4 g
  Bílkoviny 0,3 g
  Sůl 0,01 g

  

Hmotnost balení:  200 g     /   Země původu: Nizozemsko   /   Minimální trvanlivost:  Uvedena na obale

                    SKLADOVANIV SUCHU DO TEPLOTY 25°C            3923 kopie

Doplňkové parametry

Kategorie: Last minute
Bio: Ano
Vegan: Ano
Raw: Ne
Bez lepku: Ano
Hmotnost: 200 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: