Bio passata: drcená rajčata 410 g
Popis
V Čechách není používání passaty - drcených rajčat - zatím příliš rozšířeno. Na rozdíl od rajského protlaku se při výrobě passata nezahušťuje a tak si uchovává více přirozené chuti a vůně rajčat než rajský protlak. Můžeme ji použít místo rajčat do omáček a polévek v případě, že nám doma chybí čerstvá rajčata, nebo pokud se chceme vyhnout jejich zdlouhavému zpracování.
Naše passata byla připravena šetrným zpracováním čerstvých přirozeně na slunci do červena uzrálých rajčat, která byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství bez škodlivých postřiků. Rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována. Výrobce passaty totiž používá pouze plody, které vyrostly na jeho vlastní ekofarmě. Rajčata se tak nemusí po sklizni dálkově transportovat a výrobce má dokonalou kontrolu nad tím, jaké plody při výrobě používá.
Hmotnost: 410 g
Země původu: Itálie
Použití: Passata tvoří ideální základ omáček na těstoviny, polévek, zeleninových směsí, rajské polévky a omáčky, leča…
Složení: rozdrcená rajčata z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Podobné produkty
Hmotnost | 0.6 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.