FeelGoodFamily

Cereální kaše špaldová 300g, bio - Nominal

 
Novinka Bez přidaného cukru Bio Efekt lupa
 

Špaldová kaše je instantní, prošla již tepelnou úpravou. Proto ji můžete připravit ke konzumaci za pár minut.

Dostupnost Skladem
Měrná cena 19,67 Kč / 100 g
Cena 51,30 Kč bez DPH
59 Kč    
Kód produktu 1633
Značka Nominal
Kategorie Obiloviny
 

 Pšenice špalda je výborným zdrojem vitamínů skupiny B (především B1 a niacinu) a vitamínu E. Z minerálních látek špalda obsahuje především fosfor, draslík, železo a hořčík. Tuk špaldy obsahuje relativně mnoho nenasycených mastných kyselin a žádný cholesterol. Bílkovin obsahuje špalda obvykle o něco více než běžná pšenice.

Složení: celozrnná pšenice špalda* (100%)

Alergeny: obsahuje lepek

Návod na přípravu: Kaši můžeme zamíchat v BIO mléce, v oblíbeném rostlinném mléce nebo např. v jogurtu s vodou
Použijeme přibližně čtyřnásobné množství horké tekutiny a hustotu "doladíme" podle svých představ. Počítáme s tím, že kaše během 2-3 minut nabobtná a zhoustne. Dochucovat lze např. medem, obilným či javorovým sirupem. Pokrm lze doplnit čerstvým nebo sušeným ovoce, ořechy a semínky

Skladování: Po otevření skladujte ve vzduchotěsné nádobě a spotřebujte do 28 dní.

Hmotnost: 300 g

Výživové údaje na 100 g:

 Energetická hodnota: 1520 kj /360 kcal
 Tuky: 2,2 g
   z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g
 Sacharidy: 66 g
   z toho cukry: 0,7 g
 Vláknina: 9,2 g
 Bílkoviny: 12 g
 Sůl: 0,01 g
 
 

 

Podobné produkty

Hmotnost 0.03 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.