Jáhly, bio – Smaakt, 400 g
Popis
POPIS
Navíc je jáhly přirozeně bezlepkové, má vysoký obsah vlákniny a je zdrojem bílkovin.
Také je jedním z několika obilnin, které mají na tělo alkalizační účinek. Jáhly je chutná alternativa rýže, těstovin či brambor. Chutné je v salátech, polévkách, vegetariánských karbanátcích a kaši.
Vlastnosti
-
bio
-
vegan
- zdroj bílkovin
-
bohaté na vlákninu
Příprava:
Abyste Vaše jáhly pořádně ochutili, opečte jej 2- 4 minuty na suché pánvi na středním plamenu. Opatrně přidejte 2 díly vody k jednomu dílu prosa, které je na pánvi společně se zdravou špetkou soli. Stáhněte sporák a plotnu, zakryjte na 15 - 20 minut, dokud se všechna voda nevsákne. Často míchejte, aby se jájly nepřipálilo. Můžete přidat různá koření nebo podávat tak jak je jako přílohu. Připraveno tímto způsobem se dobře hodí jako příloha k jakémukoli jídlu namísto brambor, rýže nebo kuskusu.
Složení: 100% bio jáhly
Může obsahovat stopy: obiloviny obsahující lepek, arašídy, ořechy, sezamová semínka.
Výživové údaje na 100 G:
Energetická hodnota | 1525 kJ / 361 kcal |
Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny) | 3,3 g (0,72 g) |
Sacharidy (z toho cukry) | 67 g (0 g) |
Vláknina | 8,5 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 0,01 g |
Hmotnost balení: 400 g
Hmotnost | 0.4 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.