Pohanka bio – Smaakt, 400 g
Nejvíce je tato obilnina ceněna pro vysoký obsah bioflavonidu, rutinu, obsaženého v semenech i slupkách.


.png?62945bca)

Semeno pohanky obsahuje draslík, fosfor, vápník, železo, měď, mangan, zinek. Z vitamínů skupinu B, cholin, rutin a tokoferol (E).
Návod:
- Pohanku opláchněte a zbavte přebytečné vody.
- Počítejte se 70 g pohanky / 200 ml vody na osobu.
- Dejte do kastrolu a přiveďte k varu. Poté snižte teplotu, přikryjte a za občasného míchání vařte asi 15 minut.
- Dochuťte.
Může obsahovat stopy jiných obilovin obsahujících lepek, arašídů, sójových bobů, mléka, ořechů, celeru a sezamových semínek.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 1647 kJ / 390 kcal |
Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny) | 3,4 g (0,74 g) |
Sacharidy (z toho cukry) | 72 g (2,0 g) |
Vláknina | 10 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 0,01 g |
Hmotnost balení: 400 g / Země původu: Nizozemsko / Minimální trvanlivost: Uvedena na obale
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.