FeelGoodFamily

Falafel, bezlepková směs bio, vegan - Smaakt, 160 g -AKCE

Minimální trvanlivost do 01.2024

Lahodná chuť, jednoduchá příprava.

Dostupnost Skladem
Kód: 8121
86 Kč –47 % 45 Kč 40,18 Kč bez DPH 28,13 Kč / 100 g
Falafel, bezlepková směs bio, vegan - Smaakt, 160 g -AKCE
115344 smes na falafel bio vegan smaakt
Bez lepku Bez přidaného cukru Bio Vegan
86 Kč –47 %
Dárek zdarma
Dárek zdarma
k objednávce nad 800Kč
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Rychlé doručení
Rychlé doručení
na jakékoliv místo
Výdejní místa
Výdejní místa
po celé ČR

Minimální trvanlivost do 01.2024

POPIS

Směs pro přípravu 16 falafelových kuliček.

Vlastnosti

  • 100% bio složení
  • 100% rostlinný výrobek
  • Bez umělých přísad
  • Bez přidaného cukru
  • Bez sóji, kvasnic, laktózy a lepku
  • Vysoký obsah vlákniny
  • Vysoký obsah bílkovin

Složení: cizrnová krupice*, cizrnová mouka*, mořská sůl, kmín*, petržel*, česnek*, koriandr*, bílý pepř*.
* = z kontrolovaného ekologického zemědělství (bio)

Alergeny: může obsahovat stopy ořechů a sezamových semínek.

Příprava: Obsah balení smíchejte s 250 ml vroucí vody a dobře promíchejte. Nechte 15 minut odpočívat. Mokrýma rukama vyválejte a vytvarujte 16 falafelových placiček. Smažte na olivovém oleji z obou stran dozlatova.

Tip: vynikající s jogurtovým dipem, pita chlebem a zeleným salátem.

Skladování: uzavřené, v suchu a chladu.

Výživové údaje na 100 g:

  Energetická hodnota 1418 kJ / 338 kcal
  Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny) 6,0 g (1,1 g)
  Sacharidy (z toho cukry) 43 g (2,8 g)
  Vláknina 15 g
  Bílkoviny 18 g
  Sůl 2,1 g

  

Hmotnost:  160 g     /    Země původu:  Nizozemsko   /    Minimální trvanlivost:  Uvedena na obale

                    SKLADOVANIV SUCHU DO TEPLOTY 25°C                3923 kopie

Doplňkové parametry

Kategorie: Last minute
Bio: Ano
Vegan: Ano
Raw: Ne
Bez lepku: Ne
Hmotnost: 160 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: