FeelGoodFamily

Hodnocení obchodu

4,9 103 hodnocení
Přidat hodnocení
5
98x
4
4x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 2.9.2019
rychlé dodání
Avatar autora | 26.8.2019
Velmi osobní přístup.
Avatar autora | 1.8.2019
+ Perfektní servis
+ Skvělá komunikace
+ Doručení do druhého dne
+ Uvnitř balíčku vždy čeká nějaký malý dárek k nákupu :-)

Avatar autora | 19.6.2019
Super obchod, provozovna je trochu mimo širší centrum, musí se s tím počítat při osobním vyzvědnutí
Avatar autora | 14.6.2019
+ rychlost, vstřícnost

Avatar autora | 5.6.2019
Dodání a komunikace naprosto bez problémů, dostali jsme super dárky k nákupu :-)
Avatar autora | 17.3.2019
+ Kraaaasny nápis a popriatim pekného dna vo vnútri, moc potešilo.
+ Kopa darčekov, vzoriek produktov zadarmo o ktorých som netušila.
- Nevýhoda je, že nemám toľko peňazí aby som vykúpila celý Váš obchod.

Jednoznačne top
Avatar autora | 11.1.2019
+ rychle vyrizeni objednavky, snadny nakup

Avatar autora | 30.12.2018
+ vegan

Avatar autora | 15.12.2018
+ Ochota
+ Komunikacia
+ Rýchle dodanie
- Ziadna

Avatar autora | 4.12.2018
+ příjemná komunikace
+ dodání zdarma
+ zboží je kvalitní
+ poloha obchodu .. kousek od vlakové zastávky Radotín ..

Velice příjemná komunikace a vřelý přístup .. dodání do druhého dne .. moc děkuji ..
Avatar autora | 13.10.2018
Překvapivě ochotní,pán byl tak laskav a donesl mi objednávku až na nádraží.Proto mu tímto posílám velký dík.Toto se málokdy zažije.
Avatar autora | 8.10.2018
- Ráda si vyzvedávám věci sama,ale doprava do Radotína není zrovna ideální

Jinak jsem byla vcelku spokojená
Avatar autora | 11.9.2018
+ Jako vždy, vše perfektní.

Všem tento obchod doporučuji.
Avatar autora | 16.4.2018
+ Vegan

Obchod, který kontroluje i přídatné látky, takže nemusím neustále číst složení.
Avatar autora | 26.3.2018
nekolikaty nakup a vse v naprostem poradku, skvely obchod
Avatar autora | 8.3.2018
+ velký výběr inetradičních výrobků
+ dobré ceny
+ osobní přístup

fajn e-shop s osobním přístupem k zákazníkům - uvntiř krabice jsem měla napsaný milý vzkaz, který mě hodně rozesmál a potěšil, je vidět, že svou práci dělají opravdu s láskou, více takových!
Avatar autora | 5.3.2018
+ Velmi vstřícní a nápomocní lidé, skvěla firma úžasné produkty, vřele doporučuji z vlastní zkušenosti.

Avatar autora | 5.3.2018
verlice rychle vyrizeni objednavky a rychla komunikace
Avatar autora | 27.2.2018
+ Jako vždy bylo vše perfektní.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 104

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.