FeelGoodFamily

Hodnocení obchodu

5,0 37 hodnocení
Přidat hodnocení
5
36x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
YI Avatar autora Yuliya Ilyenko | 15.2.2020
The best!
AH Avatar autora Alena Hovorková | 11.2.2020
Super doporučuji všem!!!
JF Avatar autora Jarmila Fišerová | 7.2.2020
...bezva :-)
EI Avatar autora Evgenia Ilienko | 18.1.2020
Super!!!
IP Avatar autora Iveta Polnická | 14.1.2020
Skvělý obchod, doporučuji
MC Avatar autora Marie Cihlářová | 24.12.2019
velmi, budu se ráda vracet :)
Avatar autora Renata Ševčíková | 16.12.2019
+ Perfektní servis + Zdravý sortiment + Uvnitř balíčku jsme našli přání s dárečky, vskutku milý přístup :-)
PP Avatar autora Pavlína Potočárová | 14.12.2019
Skvela a siroka nabidka produktu na jednom miste. Ochotny a vstricny personal
M Avatar autora Martina V. | 8.12.2019
Jsem nadšená výběrem a kvalitou produktů, stejně tak i komunikací a rychlosti odeslání obchodu. Velmi užitečný obchod mimo jiné i pro vegany, takže už nemusím běhat po různých obchodech, tady najdu všechno na jednom místě :-)
ZP Avatar autora Zbyněk Pour | 25.11.2019
Osobně mohu jednoznačně doporučit. Vedení a zaměstnanci vědí co prodávají. Mají ke svému segmentu osobní vztah, což se prokazatelně projevuje na výběru kvalitního sortimentu. Celkově to pak odráží profesionální přístup a kvalitu celé firmy. Držím palce
AV Avatar autora Anna Vaniscakova | 23.11.2019
výborně zabaleno, rychle dodáno, rozumné ceny
PB Avatar autora Petr Bešík | 6.10.2019
Rychle dodani
Avatar autora | 2.9.2019
rychlé dodání
Avatar autora | 26.8.2019
Velmi osobní přístup.
Avatar autora | 1.8.2019
+ Perfektní servis
+ Skvělá komunikace
+ Doručení do druhého dne
+ Uvnitř balíčku vždy čeká nějaký malý dárek k nákupu :-)

Avatar autora | 19.6.2019
Super obchod, provozovna je trochu mimo širší centrum, musí se s tím počítat při osobním vyzvědnutí
Avatar autora | 14.6.2019
+ rychlost, vstřícnost

Avatar autora | 5.6.2019
Dodání a komunikace naprosto bez problémů, dostali jsme super dárky k nákupu :-)
Avatar autora | 17.3.2019
+ Kraaaasny nápis a popriatim pekného dna vo vnútri, moc potešilo.
+ Kopa darčekov, vzoriek produktov zadarmo o ktorých som netušila.
- Nevýhoda je, že nemám toľko peňazí aby som vykúpila celý Váš obchod.

Jednoznačne top
Avatar autora | 11.1.2019
+ rychle vyrizeni objednavky, snadny nakup

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 37

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.