FeelGoodFamily

Quinoa Trio, Instantní, bio – Clearspring, 250g

Pestrá směs bio bílé, červené a vzácnější černé quinoy, která se velmi snadno a rychle připravuje. 

Dostupnost Skladem
Kód: 36105
138 Kč 123,21 Kč bez DPH 55,20 Kč / 100 g
Quinoa Trio, Instantní, bio – Clearspring, 250g
36105 quinoa trio Instantní
Bez lepku Bez přidaného cukru Bio Vegan
Dárek zdarma
Dárek zdarma
k objednávce nad 800Kč
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Rychlé doručení
Rychlé doručení
na jakékoliv místo
Výdejní místa
Výdejní místa
po celé ČR

POPIS

Tato všestranná zrna jsou pohodlně zabalena v sáčku, který lze ohřívat v mikrovlnné troubě, pro maximální čerstvost a chuť. Tato lahodná zrna, ochucená extra panenským olivovým olejem a nerafinovanou středomořskou mořskou solí, lze konzumovat teplá i studená. Vychutnejte si je samotné, ve smažených pokrmech a salátech nebo jako výživnou přílohu.

Vlastnosti

vhodné pro vegany
Všestranné - ochucené pouze extra panenským olivovým olejem a mořskou solí
Barevná směs bílé, červené a neobvyklé černé quinoy.
Zdroj bílkovin
Vychutnejte si ji samotnou, ve smažených pokrmech a salátech.
Obsahuje 1-2 porce

Použití:

Ohřev v mikrovlnné troubě nebo na varné desce trvá pouhých 90 sekund.
Lze konzumovat i studené přímo z balení - ideální do letního salátu!


Složení: voda, bílá quinoa* (31 %), červená quinoa* (8,9 %), černá quinoa* (5 %), extra panenský olivový olej* (2 %), mořská sůl (0,9 %).
* = z kontrolovaného ekologického zemědělství (bio)

Výživové údaje na 100 G:

  Energetická hodnota 773 kJ / 184 kcal
  Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny) 4,6 g (0,6 g)
  Sacharidy (z toho cukry) 29 g (<0,5g)
  Vláknina 3,1 g
  Bílkoviny    5,5 g
  Sůl 0,88 g

  

Hmotnost netto:  250 g

                                         

Doplňkové parametry

Kategorie: Polotovary a směsi
Karton: 5 ks
Hmotnost: 250 g
Bio: Ano
Vegan: Ano
Raw: Ne
Bez lepku: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: