FeelGoodFamily

Japonské sušené houby shiitake, bio – Clearspring, 40g

Clearspring využívá tradiční metody pěstování hub shiitake na dubových pilinách v přírodním prostředí.

Dostupnost Skladem
Kód: 36918
260 Kč 232,14 Kč bez DPH 650 Kč / 100 g
Japonské sušené houby shiitake, bio – Clearspring, 40g
36918 japonske susene houby shiitake bio clearspring 40g
Bez přidaného cukru Bio Vegan
Dárek zdarma
Dárek zdarma
k objednávce nad 800Kč
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Rychlé doručení
Rychlé doručení
na jakékoliv místo
Výdejní místa
Výdejní místa
po celé ČR

POPIS

Sklizené houby šetrně suší, a proto mají typickou umami chuť, která je tak vysoce ceněna ve východní a západní kuchyni.

Návod na použití: Houby namočte předem do teplé vody na 30 minut, odstraňte případné tvrdé části třeně. Podle potřeby nakrájete na nudličky a přidejte do polévek, obilných pokrmů nebo smažených pokrmů.

Máte-li chuť na typický japonský vývar daši, povařte asi 15 minut několik hub shiitake ve vodě, ve které jste houby máčeli, a přidejte mořskou řasu kombu. Vývar lze použít při přípravě polévky miso nebo ho můžete dochutit sójovou omáčkou.

Vlastnosti

  • bohatý zdroj vlákniny
  • bohatý zdroj bílkovin
  • nízkotučné
  • nízký obsah nenasycených tuků
  • nízký obsah cukru
  • velmi nízký obsah sodíku/soli

Složení: houby shiitake* (Lentinula edodes)
* = z kontrolovaného ekologického zemědělství (bio)

Skladování: Obal vždy pečlivě uzavřete.

Výživové údaje na 100 G:

  Energetická hodnota 1110 kJ / 267 kcal
  Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny) 2,1 g (0,4 g)
  Sacharidy (z toho cukry) 19 g  (0,7 g)
  Vláknina 43 g
  Bílkoviny 21 g
  Sůl 0,03 g

 

Hmotnost:  40 g

Země původu: Japonsko

 

PRODUKT  NEOBSAHUJE LEPEK             3923 kopie

Doplňkové parametry

Kategorie: Potraviny
Karton: 6 ks
Hmotnost: 40 g
Bio: Ano
Vegan: Ano
Raw: Ne
Bez lepku: Ne
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
B Avatar autora | 29.9.2020
Skvělá chuť, perfektní s Ramenem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: